Kategorie receptů
Broskvový pohár
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
Mléko uvedeme do varu, přimícháme vanilkový puding a povaříme. Puding necháme vychladnout. Rozmícháme tvaroh, přidáme sladidlo a vmícháme vychladlý puding a ušleháme krém. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme jej do krému. Nakrájíme broskve a dáme do pohárů střídavě s krémem. Posypeme ořechy nebo nastrouhanou čokoládou.
Vytisknout recept (PDF)Hořká čokoláda se sladidly
6 g
Bílek
20 g
Puding Naturamyl vanilka příchuť 37 g
20 g
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
140 g
Broskve půlené ve sladkém nálevu 500 g
130 g
Milkin tvaroh jemný 250 g
46 g